• Denmark
  • Russia
 

Rejse beskrivelse

Kontakt os Din rejse sammen med os
Ring +420 734 315 588
Eller mail os på info@oftum.co.uk

Udfyld vores online formular.
Det giver os informationer omkring din recept, livsstil og helbred.

Du modtager så vores Kirugs anbefalinger.
Ved udfyldning af formularen for du en endelig vurdering om hvilken procedure der er dig egnet, og hvilken vi anbefaler.

Drøft det med vorse kiruger.
Vores repræsentant, vil forklare Kirugens anbefalinger og respons med dig – og hjælpe dig frem til den rigtige beslutning.

Få bestilt og arrangeret din flybilet/tur.
Vi hjælper dig med at vælge den bedste og/eller billigste fly transsport. Vi kan også anbefale de bedste turistattraktioner og spisesteder I Prag så dit besøg hos os bliver uforglemmeligt
 

Første dag.

Start din rejse!
Vores repræsentant rejser ofte til Prag, og kan nemt hjælpe og vejlede dig hvis du får brug for det! Så ring endeligt!
Ankomst til klinikken. 
Vores Øjenlæge vil foretage en fuld øjen undersøgelse for at diagnoticere dit øje. Vi vil også drøfte hvad din begrundelse for at gennemgå kirugi, samt hvad du kan forvente. Vi vil prøve at få en forståelse for dit behov, kombineret med de data vi har fået gennem undersøgelsen og formularen som du har udfyldt. Så kan vi nemlig anbefale den rigtige procedure for dig.

Vi kontrollere følgende under din forundersøgelse:
1. Øjenlåg, Hornhinde og pupillen.
2. Din naturlige Linse og Grå Stær.
3. Nethinden og den Gule Plet for at udelukke forskellige øjen diagnocer. 

Det er nogen gange nødvendigt at give øjendråber for at udvide pupillen. Det giver mulighed for at kontrollere øjet mere detaljeret. Øjendråberne kan gøre synet lidt sløret, men det går over igen relativt hurtigt. Når kontrollen er overstået, forklarer vi hvad vi har når frem til kombineret med dataen du har skrevet I formularen og giver dig så en detaljeret anbefaling. Her har du så en god chance for at formulere dig nogle spørgsmål hvis du er I tvivl om noget.

Anden dag.

Mød din Kirurg.
Din kirurg vil allerede være informeret om diagnosen og alle informationer der er blevet givet. De vil kontrollere dit syn en sidste gang, og tage en endelig beslutning om hvad der anbefales til din situation. I meget få tilfælde vil Kirugen anbefale en anden metode end den metode der først var på tale. Du vil have rig mulighed for at stille nogle spørgsmål.
Du har massere af muligheder for at stille spørgsmål, men Kirugen vil informere dig med Risisi, forventede resultater og fordele. 
Lad behandlingen starte.
Lidt nervøsitet griber ofte ind her, vi er vandt til håndtere nervøsiteten. Repræsentant vil være tilstede under behandlingen, for at eventuelt oversætte eller hjælpe med forklaringen af hvad der skal ske. Typisk behandler vi begge øjne på samme dag.
Efter behandlingen.
Kirugen vil drøfte den overståede behandlingen med dig og fortælle om det opnåede resultat. Du vil kunne slappe af i vores lounge. Du kan forlade rummet når du føler dig komfortabel, hvil dig så meget som muligt resten af dagen

Tredje dag.

Deltag i din efterbehandlings aftale.
Vi vil fjerne din therapeutisk kontakt linse, and lave en fuld øje kontrol for at se om dine øjne rehabitalere som ferventet. Vi vil forklare dig din efterbehandlings procedure, så du kan klare det hele fra hjemmefronten.

Du vælger så dine moderne solbriller, til udendørs brug for dæmpning af lys.

Når efterbehandlingen er overstået er du velkommen til at rejse hjem. Mange af vores patienter bliver nogle ekstra få dage for at nyde af den flotte antikvitetsrige by Prag.
Du vil blive forsynet med en direkte mail på kirurgen der har behandlet dig, så han kan svare på alle dine spørgsmål når du er hjemme. Vores Dansk ansatte repræsentant vil altid være til stede hvis du skal bruge ham til flere råd eller besvarelser. Hvis du på noget tidspunkt kommer og vil have en øjenkontrol af os igen, er det helt gratis. Bare kontakt os, og vi får en tid arrangeret. Vi vil altid gerne se vores tidligere patienter igen.