• Denmark
  • Russia

Øjen operationer ved Oftum

Ved Oftum benytter vi de mest avancerede og moderne Laser operationer. Hver forskellige metode har hver sin fordel. Vi laver en forundersøgelse på dig, så vi kan tilbyde dig den øjen operation som passer bedst til dit syn. Vi undersøger om du er egnet til en operation. Under forundersøgelsen fanger vi data om opbygningen af din hornhinde. Hver patient profil er unik og “skræddersyet”. Denne præsision er simpelthen ikke mulig med de ældre operations metoder. 

Din procedure:

siden 2009 har vi benyttet alle Laser procedure. Denne “Knivløse” metode reducere Markant alle risisi. Det er en utrolig hurtig hele periode. Vi benytter Wavefront technology  på alle procedure for at optimere behandlingen af din hornhinde eller refraktionfejl.

Der er 3 generationer af refraktionsfejl laser operationer:
Overflade bortskæring PRK, LASEK, Epi-LASIK

For at optimere dit syn Fjerner vores excimer laser væv fra overfladen af din hornhinde.
Toppen af Hornhinden (Epithelium) skal fjernes, og det kan give lidt irritation efter operationen. Rehabiliterings processen er længere – Rehabiliterings perioden visuelt tager nogle få uger. Komplet Rehabiliterings af Hornhinden tager op til 6 måneder. Noter venligst at hos Oftum benytter vi vores PRK metode uden berøring – kun laser!
PRK benyttes ved Kortsynethed og bygningsfejl.
 

LASIK Surgeries with Flap  - FemtoLASIK, iLASIK, Z-LASIK, “whatever” LASIK


Vores Femtosecond laser udskærer en 8 - 10mm bred flade af toppen af din hornhinde.
Kun 0,1mm ned I hornhinden.  Vores Excimer laser arbejder så under dette for at optimere dit syn. Fladen bliver så udskiftet. Denne procedure bevarer følsomheden I hornhinden, og der er ingen smerter efter operationen. Den visuelle rehabilitering er ekstrem hurtig og komplet rehabilitering tager kun få uger. Vær venlig at notere mange af vores konkurrenter stadig benytter microkeratom(kniv) til udskæring af Hornhinden. Hvor vi I Oftum har været “kniv frie” siden 2009, vi benytter kun laser metoden.
 

ReLEx SMILE 3D

Den seneste og mest avancerede 3. generation af øjen laser operation er ualmindelig skånsom og smertefri. Carl Zeiss, det høj teknologiske firma har udviklet 
ReLeX SMILE 3D. ReLeX SMILE 3D er en kombination af alle de tidligere generationers positive sider. Proceduren genere overhovedet ikke den følsomme overflade af øjet da laseren eliminerer den slidte del af hornhinden, og opbygger så en ny optimal flade. Kirugen flerner så den eliminerede “linse” gennem et 2 mm snit lavet af laseren. Det kaldes en nøglehul procedure. Maximal patient sikkerhed! God komfort – og dog alligevel perfekt resultalt.