• Denmark
  • Russia
 

PRK

PRK metoden er baseret på at rette overfladen af hornhinden, uden at lave en flap. Det øverste lag af hornhinden bliver fjernet.(Corneal Epithelium)
Rettelsen af hornhinden foretages på det ny fremstående lag af hornhinden. Det oprindelige lag af hornhinden(Corneal Epithelium) vokser naturligt ud på 4 til 5 dage.
Her ved os I Oftum Prakticere vi PRK/ASA (Advanced Surface Ablation) 6D. Dette er den nye optimale overflade metode. Uden berøring, smertefrit og hurtig rehabiliterings process.

Ingen berøring metoden er det sidste nye – det er en 2 facede procedure, som er færdig efter nogle få sekunder. Første face – Ved brug af Excimer Laseren – Laseren fjerner Epithelium(Øverste lag af Cornea) Anden face – Excimer Laseren genopbygger den optimale form af hornhinden.
Gennem operationen, vil patienten modtage nogle lys af forskellige farver. Patienten vil dog kun observere et grønt lys centreret I modten af synet. Efter operationen er hornhinden renset og en rehabiliterende kontakt linse vil blive tilføjet til øjet. Efter en 4 – 5 dage, vil linsen blive fjernet da Hornhinden har helet.

Patient udtaler: “ Jeg så bare på det grønne lys blinke, og så det blå røde lys show få sekunder, og så var vi færdige.” Thomas S.
Intet alkohol er mekanisk udstyr bliver benyttet for at fjerne Epitellen. (Epithelium – Øverste del af hornhinden) Denne Nye “Kun Laser metode” belaster ikke øjet, og rehabiliterings processen er meget kortere samt smertefri. Omkring 24 timer efter proceduren kan patienterne faktisk ikke mærke noget efter operationen. Det er Minimalt belastende! Hvilket gør metoden brugbar for folk med en meget tynd Hornhinde. Det kan bruges til 80 % af alle Brydningsfejl. Men den efterfølgende opfølgning gør opholdet længere I Prag – Så det er mindre praktisk end LASIK eller ReLEx SMILE 3D.
“I underwent the surgery after lunch on Friday and by Saturday I felt no discomfort. Sunday was totally fine.” Veronika B.
 

Efterfølgende – hvad er det næste?

PRK og alle andre overflade behandlinger har en længere rehabiliterings proces end LASIK  eller ReLEx SMILE 3D. Rehabiliterings processen starter altid på samme måde. Slap af – vi anbefaler du hviler og slapper af. Sov og husk dine øjendråber. Og benyt de solbriller vi har udstedt dig hvis du bevæger dig udendørs. De første 24 – 48 timer, kan du være meget følsom overfor lys. Dine øjne kan løbe I vand, men efter de første 24 timer har næsten alle vores patienter udtalt de intet mærker til operationen efter de 24 timer. Efter den 5. dag, vil vi gerne se dig igen for at fjerne rehabiliterings linsen. Og vi kontrolere dit syn syn efter operationen – om alt er som det skal være. Fortsæt med at undgå skarpt lys og benyt dine øjendråber.

Efter 10 – 14 dage vil vi se dig igen til endnu en kontrol. Og Efter en måned vil vi se dig en sidste gang til en sidste kontrol. I mellem tiden skal du stadig fortsætte med at tage øjendråber som vi har beskrevet til dig. Dit syn vil stadig stabilisere og optimere sig helt op til et halv år. Der er stadig mange der benytter PRK I dag. Og metoden er også meget god og sikker. Men de fleste benytter I dag LASIK eller ReLEx SMILE 3D. Som du kan se er PRK ikke praktisk for den rejsende patient. I nogle tilfælde, vil du blive anbefalet PRK. Og vi er dig ærlige med hvilken operations procedure, der er mest egnet for netop din syns diagnose.