• Denmark
  • Russia

Hvorfor vælge Oftum?

Vores primære fokus er, at sørge for, at du føler dig velkommen og bliver godt informeret med hensyn til proceduren. Vores team har arbejdet med øjenlaser behandlinger siden 1995 og vi har nogen af de mest erfarende og kompetente Oftalmologer inden for faget. (Oftalmologer- er en specialist der i medicinsk og kirurgisk udfører øjenlaser behandlinger.)


Mange af vores egne familiemedlemmer har været vores patienter, og har fået foretaget øjenlaser behandlinger. Vi stoler på vores arbejde!
Vi mener at et perfekt syn ikke skal være en luksus! Vores priser er faste lige meget, hvor dårligt dit syn er blevet. Prisen starter fra kun 1890€ for begge øjne. Vi har fokus på patientens sikkerhed og komfort! Vi opererer kun med vores så kaldte ”No touch” Ingen knive og kun smertefrie operationstekniker siden 2009.
og nu tilbyder vi det nye højtudviklede ReLeX SMILE Surgery – en helt ny standard i komfort og sikkerhed for patienten.

Vores øjenkirurger deltager årligt i kurser for at være med på det seneste inden for øjenlaserbehandlinger. Patientens sikkerheden er altid vores største focus,og vores metoder er de mest skånsomme. Se vores certifikater ( vores certifikater )
Vi investerer kun I den bedste teknologi, og vores klinik er kun udstyret med det nyeste teknologi. Vores Laser teknologi kommer fra Wavelight AG. 
LASIK systemet som er certificeret af US FDA for rettelse af Refraktionsfejl.
Vi tror helt og holdent på at vi tilbyder dig den bedste form for øjenkirurgisk behandling. Bliv en del af de 20.000 patienter som allerede har perfektionerede deres syn.