• Denmark
  • Russia
 

PRIS LISTE

LASIK
1 990€ begge øjne
Behandlingerne har faste priser!
Ingen ekstra omkostninger.
 

KONTAKT OS

5 plus 5 =

LASIK

LASIK er den mest brugte operations metode siden 2009. Næsten 30 millioner har nydt af dets fordele. Det Amerikanske militær har også anbefalet det relevante personale at få foretaget øjenoperationer. I 2008 havde det amerikanske militær fået 224.000 til at få foretaget operationen. De har reporteret at 100 procent succes af alle piloter og andet flypersonale samt deres søværn og Marine.

Ved Oftum Bruger vores erfarende kiruger af det nyeste og mest avancerede udstyr. Vi er stolte af at benytte vores “Knivløse” metoder. Du kan føle dig selv sikker på at vi kun bruger det bedste af det bedste der findes. Og vores Perfekt syn for livet garanti giver dig så meget ro I sindet som muligt

 

Proceduren:

LASIK er en 2 facede kirugisk procedure. Ved Oftum benytter vi kun laser, for at det skal være så sikkert og komfortabelt som muligt. Vi er stolte af vores knivløse metoder all-laser method.
Vi forlod kniv metoden for mere end 10 år siden. Vi træf valget på vurdering af patient sikkerhed og komfort. Vi er mellem de mest erfarende Femtosecond kiruger I hele verden. 

Femtosecond laseren operere kun I mørke, så du hverken hører eller ser noget. Du hører en nedtælling for den resterende tid der er tilbage. Ca. 20 sekunder efter er flappen igen I den korrekte lokation. Efter 1 – 2 timer er flappen I hornhinden helet – dit syn er lige efter operationen fokuseret og optimalt - helt uden smerter.
 

Aftercare - what next?

Lige efter operationen skal du bare slappe af. Tag regelmæssigt dine øjendråber som beskrevet. Hvis du bevæger dig udenfor så benyt venligst de kvalitets solbriller vi har udstedt til dig. Vi vil se dig den efterfølgende dag, for at fjerne den skånsomme kontaktlinse og kontrollere resultatet af operationen.  Efter det skal du bare følge instruktionerne med hensyn til øjendråberne. Og nyde af dit nye syn på verdenen.

Du vil stadig være I fuld kontakt med vores kirurg via Email eller du kan kontakte vores repræsentant. Kan svare på spørgsmål eller give dig gode råd med hensyn til proceduren før eller efter. Du er altid velkommen til en gratis kontrol af øjnene på vores flotte klinik I det flotte prag.